menu click
Zoeken

YES WIJCHEN - Haringparty Wijchen

Feestelijk netwerken voor zaken van nu en later

Op woensdag 12 juni 2019 om 18:00 uur organiseren Businessclub AWC, Businessclub Woezik en Lionsclub Wijchen wederom de “Yes Wijchen Haring Veiling” !

Deze keer zal de haringveiling plaatsvinden tijdens een geheel aangekleed diner en worden afgesloten met een spetterend optreden van een live band. Ook de niet haringliefhebber zal culinair verrast gaan worden !

Kaarten worden verkocht per tafel van 8 personen of individueel á € 100,- per kaart. Hiervoor wordt u een onvergetelijke en geheel verzorgde avond aangeboden, inclusief 4 gangen diner en drank. Elk kaartnummer maakt kans op een vaatje haring !

Alle ondernemers uit Wijchen worden voor YES WIJCHEN uitgenodigd. Onder het genot van een hapje en drankje en met muziek wordt de nieuwe haring onder de aanwezige geveild. 

De Veilingopbrengst en € 50,- per verkochte kaart worden beschikbaar gesteld aan het Goede Doel: “Animi Vivere”, het Odensehuis van Wijchen. Tijdens het diner zal “Animi Vivere”, deze ontmoetingsplaats voor jonge mensen met geheugenverlies of beginnende dementie, zich presenteren en komt u wat meer te weten over de achtergrond en doelstellingen van dit fantastische initiatief. Het evenement zal plaatsvinden bij Sterrebosch.

Kaarten zijn te koop via de Business Club AWC, Business Club Woezik en Lions Club Wijchen leden. Ook kunt u zich aanmelden via de website http://www.yeswijchen.nl/.

Wij gaan er samen met jullie een geweldige en onvergetelijke avond van maken. En vertrouwen met succesvolle kaartverkoop en fantastische Veilingopbrengst een mooie financiële bijdrage te kunnen leveren aan Animi Vivere”, Odensehuis Wijchen.

Inschrijven YES WIJCHEN